EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő / Úr!

Kb 9-hónapja fogadtunk örökbe egy csivava kiskutyát, mind a két térde naponta sokszor kiugrik a helyéről és utána vissza, voltunk orvosnál aki azt mondta rögzítené a térdét és egyszerre mind a kettőt megműtené mert így csak egyszer kell altatni Ön szerint lehetséges egyszerre a két lábát műteni és ha nem sikerül,hogy fog menni???? Most kb 4-hónapja porcerősítőt szed de a tünetek ugyan úgy megvannak bár az orvos mondta ,hogy erre nem használ de ÖN SZERINT A KOPÁST MEGELŐZI??? Köszönettel:Ágnes

2014.08.08

Állatorvos

Vizsgálat nélkül nehéz véleményt mondani. A térdkalácsficamnak különböző súlyosságú formái vannak és többféle műtéti technika létezik. Ahhoz, hogy kiderüljön, hogy milyen súlyosak az anatómiai eltérések szükség van fizikális vizsgálatra és röntgen felvételre is. Általában nem szoktak egyszerre két végtagot műteni amiatt, hogy ebben az esetben nem tudja olyan jól kímélni a műtött végtagot, ennek ellenére előfordul, hogy a gazda és az orvos ezt a megoldást választják. Mindenképpen ortopédiára szakosodott állatorvos véleménye alapján döntsön. A porctáplálók nagyon jó táplálékkiegészítők, de ezt a problémát nem oldják meg.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem