EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor nő. Spániel kiskutyánk összeszedett sündisznó bolhát. Már lemostuk bolhairtó samponnal, és cseppet is vettünk, de még mindig találok benne 1-2 bolhát. Tudna-e ajánlani valami mást, valami ami hatásosabb? Válaszát előre is köszönöm.

2014.08.25

Állatorvos

Felsorolok néhány jó minőségű cseppet: Advantix, Vectra 3D, Duowin, Practic, Certifect és nyakörvet: Kiltix, Foresto, Bolfo, a teljesség igénye nélkül. Nagyon fontos a környezet bolhairtása is, mert onnan a kutya mindig újra visszafertőződhet. Szükséges egy alapos porszívózás, a kutya kedvelt helyeinek alapos takarítása, kimosása. Ahol lehetséges használjon környezeti bolhairtó sprayt is (pl.: Insecticid 2000).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem