Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Van egy fekete hosszú szőrű palotapincsim. 9kg és az lenne a kérdésem, hogy ez sok-e? Hogyan etessem, mit adjak neki, mit ne? Melyik táp segítene leadni pár kilót?

Köszönöm válaszát!

2014.11.15

Állatorvos

Ahhoz, hogy egy kutya kondícióját megítéljük látni kell az állatot. Egyes fajtákon belül is vannak kisebb és nagyobb termetű egyedek, ezért ami az egyik kutyánál elhízás, egy másiknál akár normális kondíció is lehet. Mutassa meg az állatot állatorvosának. Ha a kutya valóban túlsúlyos, akkor szakszerűen, fokozatosan kell lefogyasztani. Érdemes előtte egy vérvétellel ellenőrizni a szervfunkciókat. Manapság számos prémium táp létezik arra a célra, hogy egy kutyát fogyókúráztassunk (pl.: PedBalance Medica elhízás elleni táp kutyáknak, Royal Canin Obesity Management). A diétás tápok adagolási útmutatóját be kell tartani és eközben fokozatosan növelni kell a testmozgást.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem