Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor/ Nő/ Úr! Kaptam egy fiú cicát tavaly novemberben ,de már akkor észre vettem ,hogy fájlalja a jobb fülét. Vettem Surolan fül cseppet azt használtam neki reggel,és este. egy darabig jó volt de megint elő jött a betegsége úgy annyira, hogy folyik , és sebes neki és nagyon fájlalja . Kérem szépen Önöket legyenek szívesek segíteni . Állat Orvos ajánlotta a cseppeket, de sajnos nagyon kevés nyugdíjból élek ,és orvoshoz nem tudom vissza hordani, de nagyon sajnálom szegénykét. Köszönöm.

2014.05.28

Állatorvos

Sajnos ezen a problémán nem valószínű, hogy Ön otthon, gyógyszerek nélkül segíteni tud. Próbáljon találni egy lelkiismeretes állatorvost, aki segít Önnek úgy, hogy részletekben fizeti ki a kezelés árát. A leírása alapján itt egy bódításban elvégzett hallójárat átmosásra, tisztításra lenne szükség. Fültükörrel át kellene nézni a hallójáratot, hogy nincsen-e benne idegentest, ami fenntartja a gyulladást. Szükség lenne fülcseppre, szájon át vagy injekcióban adagolt antibiotikumra és gyulladáscsökkentőre. Felmerül, hogy a cica fülrühös is. Sajnos, ha így sem gyógyul a macska, akkor szükség lenne a váladék mikrobiológiai vizsgálatára is, hogy célzott kezelésre legyen lehetőség a kórokozó érzékenységének ismeretében.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem