Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor nő/úr! 9hetes Bichon bolognase babámat Purina Friskiessel etetem, amit eddig szívesen fogyasztott,de mostanában csak nyammog rajta. Egy kölyköknek szóló Pedigree zacskós kissé kocsonyás tápot kevertem hozzá, és így nagyon jól megeszi. De az a kérdésem, hogy nem lesz ettől valami gondja?

2014.06.23

Állatorvos

Ha a kiskutya széklete rendben van, akkor nem okoz problémát, ha így eteti, ennek ellenére én nem javaslom. Ha most hozzászoktatja ahhoz, hogy csak így fogadja el a száraztápot, akkor a későbbiekben csak nagyon nehezen tudja majd megváltoztatni ezt a szokását, ami sok esetben nem szerencsés. Szerintem próbáljon ki más típusú száraztápot. Javasolnék néhány prémium eledelt: Real Nature, Select Gold, Purina ProPlan, Happy Dog, Royal canin, Hill’s, Eukanuba. Ha megteheti, akkor legalább a növekedés időszakában etesse a kölyköt prémium táppal.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem