EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor ! Kecsketejjel etetem az árván maradt cicákat. Tejpótlót nem tudom könnyen beszerezni. Jelenleg éppen három hetesek. nem lakásban nevelődnek. Vannak másik cicáink is, és kutya is. Nem szokta bántani a cicákat, csak kicsit megkergeti őket. A ürítés is gondot okoz. ( nedves törlőkendőt használok) Mikor indul meg ez önállóan? Mire ügyeljek? Válaszát köszönöm: János

2017.04.29

Állatorvos

Kedves Gazdi! A kecsketej nem igazán jó. Kifejezetten cicáknak készült tejpótló kellene. A kecsketej miatt is lehet nehézkes az ürítés. Nedves törlőkendő jó, csak kicsit meleg legyen. A has és végbéltájékát kell finoman masszírozni. 3-4 hetes kor körül kezdenek el maguktól üríteni. Legyen nekik legalább 25-30 fok biztosítva. Lassan tálkába is adhat nekik cicatejet vagy tejpótlót. Majd 5 hetes kor után beáztatva már kaphatnak tápot. Ha a szemük csipás vagy tüsszögnek, vigye őket állatorvoshoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem