Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor nő! Az egyik kóbor cica, akit az utcán etetek az utóbbi időben nagyon lesoványodott. Adtam neki Drontal-t, 1-1 szemet kéthetes időközzel ( bár az elsőt nem biztos, hogy megette), ennek kb. 3 hete, de nincs változás, csontsovány. Kérdésem: mi ehet az oka annak, ha egy macska ennyire lefogy? Bőséges(!!) kaját adok neki esténként, igaz csak akkor, mert napközben nem tudom hol van. Orvoshoz elvinni meglehetősen problémás ,mert nem engedi betenni magát cicahordozóba és autóm sincs. A téli időszak után nagyon lefogyott, mert akkor nem mindig jött elő, vagy lehet, hogy a napi egyszeri etetés kevés? Ha már orvoshoz vinném ivartalaníttatnám is, de műtötten, csontsoványan hogyan tegyem vissza az utcára? Sajnos a 2 kutyám miatt nem tudom befogadni a lakásomba. Mit tegyek? Hogy tudnám felerősíteni? Köszönöm Katalin

2016.07.05

Állatorvos

Kedves Katalin.

Látatlanul nem tudok sajnos segíteni, rengeteg macska betegség létezik ami fogyást eredményez. Inkább úgy mondanám, hogy majdnem minden  krónikus macskabetegség egyik tünete a fogyás. Lehet vírusos megbetegedés, daganat, autóimmun , érinthet egy vagy több szervet is. Sajnos vizsgálat nélkül egy vitaminkúrát tud neki adni szájon át, de ez nem biztos, hogy elég lesz. Esetleg vegye fel valami macskamentőkkel a kapcsolatot.

Sok sikert, üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem