Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor nő!
Az lenne a kérdésem,hogy van nekem egy idős kutyám(16éves) és mostanában a helyén kapargál elég sokszor és olyan is előfordult,hogy éjszaka közben kiment a fürdőszobába inni és ott a szőnyeget is összehúzgálta maga alatt és ott aludt tovább. Kell aggódnom e miatt!?

2016.07.08

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ennyi idősen sajnos már bármi előjöhet az állatoknál. Érdemes mindenképpen egy ún. Időskori kivizsgálást csináltatni (komplett vérlabor, vizeletvizsgálat, hasi és szívultrahang,illetve mellkas rtg stb)

Persze ennél kevesebbet is lehet kérni, én mindenképpen javasolok egy vér- és vizelet vizsgálatot. Ha valami betegséget sikerül még idejekorán diagnosztizálni, egy korai kezeléssel és szinten tartással talán még éveket nyerhetnek a kutyusnak.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem