EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő! Cicám egy pár napja idegesen nyalogatja magát meg a bal oldalán a combja és az oldala körül simogatom idegesen rángatja a fejét.Mi lehet ennek az oka? Vigyem állatorvoshoz? 4 éves múlt májusban 7,5kg túlsúlyos de ennek ellenére nagyon mozgékony fut ugrál igényli a játékot.Nem tudom hogy lehetne lefogyasztani ! Könyörög az ételért és én nem tudok nemet mondani pedig tudom azt kellene.Válaszát előre is köszönöm! Nagyné

2016.11.15

Állatorvos

Kedves Gazdi! Lehetséges, hogy fájdalma van, ha úgy gondolja, hogy megsérülhetett, akkor vigye el állatorvoshoz, aki meg tudja vizsgálni, és az említett területet különös gondossággal át tudja nézni. Cicát nem szabad éheztetni. Javaslom adjon neki kisebb adagokat, kifejezetten túlsúlyos cicáknak való eledelt és a nasira pedig nemet kell mondani.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem