Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez
  • Tisztelt Doktor Nő!
    2 éves kistermetű kutyam hány az autóban. 1 óra alatt míg otthonról a Szombathelyi rendelőbe jutunk 4x hányt a stessz miatt. Szerintünk kidobták. Most úgy alakult hogy a nyári szünet első napjan (jún 15) el kellene vele utaznom a nagymamámhoz. Sajnos odáig kocsival 6 óra az út. Ezért gondoltunk arra, hogy a rendelőben valahogy benyugtatózzuk, tablettaval vagy inyekcióval és úgy megyünk tovább. Meg lehetne ezt Maga szerint oldani? Egy napon kellene odavinni, megvenni a gyógyszert és tovább is menni. Egyáltalán milyen készítmények vannak erre a célra?

2017.05.30

Állatorvos

Kedves Gazdi! Elég gyakorlással 2 hét alatt megtanítható a kutyának az autózás ( kedvenc, biztonságos fekhelyét betenni, hagyni, hogy beugorjon, azonnal ki is szállhasson, ismerkedjen az autóval, jutalomfalatot kapjon az autóban, hagyni, hogy elaludjon az autóban, majd beindítani az autót, ha már nem zavarja a motorhang, akkor gurulni két métert, majd fokzatosan egyre többet és folyamatosan dícsérni, gazdi legyen mellette). Ha ezt nem vállalják, akkor adjanak a kutyusnak (nyugodt állapotban) sedalin pasztát (0,5-1 ml).

Vissza a kérdésekhez