Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr!
1 éves ivartalanított, benti tartású lány cicámmal lenne gondom. Mikor hozzánk került 6 hetesen egy nagy kétszintes lakásban éltünk, nagyon boldog és bújós kiscica volt, imádott velünk aludni, játszani stb. Sajnos az élet úgy hozta, hogy egy egyszobás lakásba kellett költöznünk(ennek fél éve, most költözünk nagyobba) ez minket is és őt is eléggé megviselte, igyekeztünk neki megteremteni a legjobb körülményeket, még azzal is bepróbálkoztunk hogy kijárós legyen(földszinti lakás, belső kertre néző ablak), de nem akart kimenni, csak ücsörgött az ablakban. Eltávolodott tőlünk és mellé rendkívül agresszív lett, ez már odáig fajult, hogy félünk tőle mikor “rájön az 5 perc”. Olyankor cseppet sem játékos megtámad minket és komoly sebeket okozott már nekünk, ezt minden előjel nélkül, esténként a legrosszabb. Legutóbb egyenesen az arcomba támadt, és megsértette a szemhéjam nem kicsit..teljesen kétségbe vagyunk esve, abban reménykedünk, hogy ha elköltöztünk akkor megjavul, de félek hogy nem…Mit tanácsol, mit tegyünk? Kihez forduljunk?
Várom válaszát!!
Egy elkeseredett gazdi

2017.09.11

Állatorvos

Tegyenek a lakásba feromontartalmú párologtatót (Feliway). Kérjenek tanácsot viselkedésterápiával foglalkozó állatorvostól- Dr. Sátori Ágnes.

Vissza a kérdésekhez