Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő!
Van egy lassan 6 hónapos “kis” cicám. Nos az lenne a problémám, hogy a kis cica már most megfelel egy normális méretű macskának. Nem tudom milyen fajta lehet, különleges hosszú szőre van, leginkább a farkán. Nem lehet problémája a cicának ilyen mértékű növekedéstől? 2 hónaposan korához képest normális mérete volt, a 3-4. hónapban kezdte ezt a nagyléptékű növekedést. Érdemes pótolni valamilyen vitamint, ami a növekedés miatt kellhet? Whiskas és prevital alutasakos eledelt kap, mellé junior whiskas tápot és friskies indoor cat-es tápot. Szokott még főtt, sült husit kapni és sokszor kap tojást is mellé. Jutalomfalatkákat is kap, amiben ugyanúgy szerepelnek vitaminok.
Válaszát előre is köszönöm!

2017.10.07

Állatorvos

Vannak kisebb és nagyobb testű cicák. Most már valószínűleg nem fog olyan intenzíven növekedni, mint eddig. Én azt ajánlom, hogy ne adjon táplálékkiegészítőt, hanem legalább egy éves koráig etesse prémium kölyöktáppal (pl.: Royal Canin, Select Gold, Premiere, Iams, Happy Cat, Hill’s, Purina Pro PLan), ezekben minden benne van ami szükséges.  Ne adjon vitaminos jutalomfalatokat, helyettük mehet egy kis főtt husi, sajt, tojás.

Vissza a kérdésekhez