Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő!

6 hónapos brit kék cicámban hemzsegnek a bolhák és a lakást is félünk megfertőzi. Próbáltuk állatorvosnál vett Fypryst SpotOnnal kezelni semmit nem ért, most kb. 3 napja csepegtettük be Frontline Combo SpotOnnal, de úgy tűnik még ez sem volt elég hatásos. Mit tehet még, hogy végleg kiirtsuk belőle az élősködöket? Esetleg vigyük el az állatorvoshoz?

Válaszát előre is köszönöm!

2017.12.15

Állatorvos

Igen, vigyék állatorvoshoz. Érdemes lenne egy állatorvosi rendelőben egy kozmetikus segítségével bolhairtó samponnal  megfürdetni a cicát. Ha hazavitték a macskát, akkor tegyék egy kitakarított kövezett helyiségbe ahonnan biztosan nem fertőződik vissza, majd a fürdés után kb. 2 nappal tegyenek a cicára cseppet (próbálják meg az Advocate cseppet vagy a Stronghold /Stronghold Plus cseppet). Az egész lakást nagyon alaposan takarítsák ki (porszívózás a rejtett zugokban is, minden olyan textília kimosása, amivel a cica érinkezhetett), ahol lehet alkalmazzanak környezeti bolhairtó sprayt.

Vissza a kérdésekhez