Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Cicám Nera 2 éves és tavaly augusztusban epilepsziát diganosztizáltak nála. A rohamok nem járnak eszméletvesztéssel, csak a háton szőrhullámzással, egy-két kör ideges szaladgálással a lakásban (lakásban tartott cica, nem jár ki). Tegretolt, 0,6 ml-t és Levetir-Acetam-ot 0,3 ml-t kell adnom neki napi kétszer. A napokban vettem egy Pet Balance Pro Relax nevű pasztát, a cicának nagyon ízlik és rendkívűl jó hatással van kedélyállapotára, nyugodt jókedvű. A konfekción található napi adag 1/3-át adtam neki. Használhatom ezt hosszabb távon? Válaszát köszönöm. Szimon Zsuzsanna

2013.02.19

Állatorvos
Úgy gondolom, hogy ezt azzal az állatorvossal beszélje meg aki vizsgálta a cicát, aki a gyógyszereit beállította. Egy epilepsziás állat gyógykezelésébe nem szerencsés vizsgálat nélkül beavatkozni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem