EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Nyolc éves német juhászunknál már másodszor fordul elő, hogy a fülében, mintha egy nagyobb vízhólyag alakulna ki. Korábban minden gond nélkül elmúlt, azt gondoltuk, hogy megcsíphette valami, de most a másik fülén is kialakult. Tapintásra is pont olyan, mint egy vízhólyag, érződik, hogy mintha valami folyadék lenne benne, de nyomásra érzékeny. Nem tudjuk eldönteni, hogy mit tegyünk, várjunk, hogy felszívódik, vagy lehet valami komolyabb baj is? Tanácsát előre is köszönjünk.

2011.05.24

Állatorvos
Sajnos anélkül, hogy látnám az elváltozást, elég nehéz véleményt mondani. Ha már mindkét fülén jelentkezett a probléma, akkor én mindenképpen állatorvosi vizsgálatot javasolnék. Ha nincs komoly baj, akkor helyi kezeléssel lehet gyorsítani a gyógyulást. Az sem kizárt, hogy mindkét fülét megcsípte valami. Léteznek hólyagképződéssel járó autoimmun bőrproblémák is, amelyek komolyabb kezelést igényelnek.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem