Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor nő/úr van egy cicánk már régebben írtam hogy sérve van nem lett megműtve és éppen kölykei lesznek 3 db hallottam arrol hogy belehalhat vagy ijesmi történhet vele ? Tavaj született túl élheti vajon? válaszát köszönöm 🙂

2013.04.01

Állatorvos
Természetesen túlélheti. Mutassa meg állatorvosnak a cicát, aki meg tudja állapítani, hogy mekkora a kockázat. A probléma az, hogy a vemhesség során növekvő méh kizáródhat a sérvkapuban, vagy az ellés során történhet ilyesmi. Ehhez azonban elég nagy sérv szükséges. Ha gond van, akkor vemhesen is lehet zárni a sérvet, illetve ellés során is lehet segítséget nyújtani (császármetszés).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem