EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő/Úr!
A kutyusom naponta min. 2 X kap fogtisztítót (valamikor többször igényli), mégis úgy néz ki mintha kissé fogkövesedne a foga.Mit tehetnék , hogy ne legyenek fogproblémák.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel:
Egy aggódó gazdi

2012.11.19

Állatorvos
A leghatékonyabb ha megtanulják a fogmosást. Létezik állatok számára gyártott fogkrém és fogkefe. Ha hetente több alkalommal meg tudja mosni a kutya fogát, azzal nagyon sokat tehet a fogkövesedés ellen. Leveléből nem derül ki, hogy milyen típusú fogtisztítót használ, de a napi 2 soknak tűnik. Valószínűleg az Ön által használt terméket a kutya nagyon hamar szétrágja. Vásároljon inkább rágószalagot (pl.: Dentizahn), amelyet a kutya hosszasan rág. Nem kell minden nap rágószalagot adni az állatnak, elegendő hetente maximum kétszer. Egy megfelelő méretű rágószalag sokszor napokig is eltart.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem