Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor nő/úr!Azt szeretném kérdezni,hogy most fogok egy 8 hetes kiskutyát elhozni,és egyszer volt féregtelenítve,oltást még nem kapott!Az oltásokat utólag megkaphatja?Ami most lenne esedékes oltás,azt is majd később kapja meg,vagy az elmaradt oltással együtt megkaphatja?Válaszát előre is köszönöm!

2012.06.04

Állatorvos
Nem baj, hogy a kutya eddig nem kapott oltást. Általában 8 hetes kor körül kezdődik az oltási sor. Ha hazavitte a kiskutyát, akkor várjon 2-3 napot, figyelje, hogy minden rendben van-e, nem jelentkezik-e hasmenés, hányás, köhögés tüsszögés stb. Ha a kiskutya egészségesnek tűnik, aktív és jó étvágyú néhány nap után is, akkor nyugodtan elviheti az első oltásra és egy újabb féreghajtásra.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem