EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor nő/úr!kiskutyammal tegnap külföldre utaztunk és lehet megfázott az úton!Tünetei:hapcizik,mikor alszik hallom ahogy az orra be van dugulva.Enni ugyanúgy eszik játszik!Mit tehetek érte?Félek ,hogy valami komolyabb baja van, vagy tüdőgyulladása!Válaszát előre is köszönöm!

2012.06.30

Állatorvos
Az nem valószínű, hogy az állatnak tüdőgyulladása van, mert az komoly bágyadtsággal, lázzal, nehezített légzéssel járó súlyos betegség. ilyenkor a kutya nem eszik, nem játszik. Inkább felső légúti problémáról lehet szó. Lehetséges, hogy utazás közben esetleg a légkondicionáló miatt fázott meg. Remélhetőleg komoly kezelésre nem lesz szüksége. Ilyenkor sokszor elegendő egy orrcsepp (pl:. Novorin 0,05%), vagy esetleg itasson vele mézes hársfateát.. Ha az állat tünetei súlyosbodnának (gennyes orrfolyás, bágyadtság, nehezített légzés, köhögés), akkor keressen fel egy helyi állatorvost.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem