EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor nő/úr!
Mi lehet a baj ha a kutya nagyon lefogyott pedig eddig kicsit még dagi is volt nincs rossz kedve mikor vele foglalkozunk de én arra gyanakszom hogy mivel nem tudok most elég időt szakítani rá hogy depressziós már egy éve van mellette egy vizsla és lehet hogy nagyon pörög mellette meg sokszor van harc köztük lehet ez is szerepet játszik benne?vagy valami szervi baj lehet a háttérbe?

2012.11.11

Állatorvos
Ha egy állat jelentősen lefogy, akkor először mindig egy belgyógyászati kivizsgálás javasolt. Számos betegség okozhat fogyást. Ha a vizsgálatok során nem derül fény betegségre, akkor lehet a lelki dolgokon gondolkodni, illetve a tápváltás is megfontolandó.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem