EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Segítségét szeretném kérni. Van egy 7 hónapos kan cicám.Bent él egy másik vele egykorú kan cicával . Nem tudom mi lehet az oka,de folyamatosan szaladgál a lakásban és közben nyávog. Rengeteget eszik,mégsem gyarapodik. 🙁 Többször gondoltuk azt,hogy férges szegénykém,ezért le féreghajtóztuk,de nem találtunk semmit a székletében. Mi lehet a gond? Illetve rendszertelenül mindenhova a házba bepisil. nem mondanám jelölésnek,mert nincs erős szaga. Hogyan lehetne leszoktatni róla vagy miért csinálhatja ezt? Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel:Kami

2014.02.07

Állatorvos
Ha a cica nincsen ivartalanítva, akkor az magyarázhatja ezt a viselkedést. Valószínűleg a cica most kezd ivaréretté válni. Szerintem amint lehet ivartalaníttassák a macskát. A vizeletének szaga erősödni fog. A vizelettel történő jelölésről ivartalanítás nélkül nem lehet leszoktatni az állatot, mert ez egy hormonfüggő dolog. Ivartalanított állatoknál is előfordulhat jelölő viselkedés, de jóval ritkábban és a vizeletük sem bűzös.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem