Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor nő/úr
Több kutyatartótól hallottam hogy hosszú szőrű fajtáknál nem használnak kulancs, bolha ellen nyakörvet mert abszolút hatátalan. Szeretném megkérdezni hogy ennek mennyi a valóság alapja. Persze tudom hogy nincs 100% százalékos biztonság. Cavalier spaniel kölyöknek szeretnék foresto nyakörvet, de mivel ez nem olcsó ha valóban nem hat inkább nem veszem meg.
Tisztelettel Andrea

2013.06.13

Állatorvos
Sajnos valóban vannak kutyák, amelyeknél sokféle készítmény hatástalan...Sajnos ez csak akkor derül ki ha kipróbálták. Mindenkinek más válik be jobban. Én ismerek számos hosszú szőrű kutyát akinél működik a nyakörv. A Foresto egy nagyon jó készítmény, ha teheti próbálja ki.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem