Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő/Úr!Van négy darab két hetes Yorkshire kiskutyám ebből egy kiskutyának megjelent a szőrén ilyen egybe függő fehéres összeragadt csomós valami ami a bőrétől elválik és úgy veszem észre hogy már terjed is a hátsó lába előtti hátrészen van de attól függetlenül szopik és ugyanúgy gyarapodik mint a másik három kutyusom nem tudom mit tegyek kérem szakértő segítségét.Válaszát előre is köszönöm!

2013.07.01

Állatorvos
Sajnos erre a kérdésre így látatlanban nagyon nehéz válaszolni. Ha a kölyök nem szennyeződött semmivel, akkor lehet, hogy bőrgyulladása van. Látni kellene a bőr állapotát is. Szerintem beszéljen a kezelő állatorvosukkal és hívja ki házhoz, vagy beszéljen meg vele egy időpontot, amikor az egész kis csapatot megvizsgálná (szerencsés ha hamar végeznek). Én így a távolból nem javasolhatok egy ilyen fiatal kölyöknek semmit, hiszen nagyon érzékenyek még ebben a korban.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem