Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr,

Egy 6 hónapos bolognese kan kiskutyám van.
1 hete antibiotikumot kapott 2szer, mert torokgyulladása volt, köhögött. Szépen meggyógyult ebből, viszont 3 napja viselkedésváltozást észlelünk nála. Enni szépen eszik, inni is rendben iszik, széklet-vizelet rendben,  viszont olyan, mintha semmi se nagyon érdekelné. A játékaival nem tudjuk felkelteni a figyelmét, inkább csak üldögél vagy fekszik. Furcsa, mert eddig egy nagyon energikus kis rosszcsont volt. Természetesen visszavittük az állatorvoshoz a viselkedésváltozás miatt, de nem tudott rá mit mondani, hallgatta a tüdejét, pociját nyomkodta, de azt mondta, hogy nem talál semmit ami erre okot adna.
Viszont én nem vagyok nyugodt, és szeretném visszakapni a játékos kiskutyámat.
Mit gondol, végeztessünk még el más vizsgálatokat vagy esetleg magától túllendül ezen a perióduson? Lehet, hogy csak mi lihegjük túl a dolgot?

Köszönöm a segítségét előre is!

Üdvözlettel,
Alexandra

2014.06.23

Állatorvos

Sajnos erre a kérdésre nem tudok vizsgálat nélkül válaszolni. Ha az orvos nem talált semmi kórosat, akkor nyugodtan várhatnak néhány napot abban az esetben, ha nem jelentkeznek egyéb tünetek. Ha nem múlik el a viselkedésváltozás, akkor mindenképpen meg kell találni az okát. Mivel a kutyus nem mutat markáns tüneteket, ezért ebben az esetben kiegészítő vizsgálatokra lehet szükség, de azt, hogy a vizsgálatok közül mi az ami az Önök esetében a leghasznosabb, azt csak az az orvos tudja felelősen eldönteni, aki látja a kutyát. Semmiképpen nem lihegik túl a dolgot, az ilyesmit mindig komolyan kell venni, főleg egy örökmozgó kölyök esetében.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem