Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! 1 éves tacskó kutyusunk nyugodt, kiegyensúlyozott kutyus, 6 hónaposan került hozzànk. Nehezen viseli az egyedüllétet. Szinte pànikol, csorog a nyàla és olyan mint aki futni volt, amikor hazaérek. Mit tegyek? Hogyan segìtsek neki ebben? A konyhàba van bezàrva, mert lakàsban lakunk. Jàtékai, vize oda van téve. Az ajtó fa részét kaparja. Volt amikor le is nyelt belőle. Nyàron megoldottuk, hogy ne legyen egyedül, de àllìtólag ezzel rontottunk a helyzeten. Szabimnak vége és màr félek, hogy mi lesz vele. Nagyon vàrom tanàcsait! Köszönettel és tisztelettel: Sàri Ildikó

2016.08.31

Állatorvos

Kedves Ildikó!

Léteznek gyógynövényes nyugtatók pl: Calmex, Zylkéne stb. illetve van Nyugtató táp is Royal Canin Calm, amelyek bármelyikét nyugodtan kipróbálhatja. Nagyon jó szolgálatot szoktak tenni ilyen szorongós kutyák esetében. Vannak játékok is, amik a kutyusok figyelmének lekötésére szolgálnak, és egyedül használhatják a kutyák.

Sok sikert. Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem