EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! A létező összes bolhaírtót kipróbáltam már amit csak kapni lehet, és még is van a kutyában bolha! Fertőtlenítve van minden és még sem tudok megszabadulni tőlük! Mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Vágvölgyi Mila

2016.09.09

Állatorvos

Kedves Mila!

A következőt javaslom: Rakasson szakemberrel Advantix cseppet súlynak megfelelően a kutyára. Közevetlenül a felrakás után csináljon nagytakarítást otthonában, ahol a kutya járhatott, és Insecticid sprayvel kezelje le a környezetet, majd ezt ismételje meg 3 nap múlva is. A kutyára pedig pontosan 4 hetente rakjon mindig cseppet, vagy egy nagyon jó minőségű nyakörvet (pl: Foresto),hogy folyamatos legyen a bolhakontroll és ne fertőződjön vissza.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem