Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr!A következő kérdést szeretném önnek feltenni.Egy év két hónapos kan mini yorki kiskutyám pár nappal ezelőtt délután kihányta az ételt amit adtam neki.konzerv sárgarépával pici tésztával.másnap semmi baja nem volt nem volt kedvetlen étgyvágya is votlt.Majd tegnap előőt éjszaka arra kelltem hogy öklendezik és víz szerű sárgás kissé habos valamit hányt.de ugyanugy nem volt kedvtelen később evett is.mi lehet az oka ennek a problémának és ez a fura hányadék mitől lehet?szoktassam rá a napi kétszeri étkezésre esetleg?még egy problémám van ha lehet annak érteni.sajnos észre vettem hogy elég gyakran nyalogatja a pisilőjét,ez természetes dolog vagy nem?

2016.09.14

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A hányásnak több tucat oka lehet az egyszerű gyomorrontástól a különböző belgyógyászati problémákon át , egészen a sebészeti beavatkozást igénylő elváltozásokig. Látatlanban nem tudom megmondani , hogy az Ön kutyájánál épp melyik áll fenn. Ha egyszer hány, az nem olyan nagy dolog, de ha többször, akkor mindenképp állatorvosi kivizsgálásra kell menni.

Az, hogy egy kutya nyalogatja magát időnként, normális, ha nagyon gyakori,az nem, mutassa meg ezt is állatorvosnak. Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem