Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! 10 éves keverék kutyusom bal mellső làbàn a “könyökère” nőtt egy közel teniszlabda nagysàgú dudor ami tapintásra olyan mintha folyadék lenne benne. Mindig ezen a làbán fekszik. Vajon mi lehet ez, le lehet e szivatni? A másik kèrdèsem hogy hétvègèn jön ki a helyi àllatorvos. Ha altatásra vagy bódításra kerül sor komplikàciót okozhat e hogy évi 1-2 alkalommal fèl perces epilepszia jellegű rohama van a kutyusnak? Köszönöm!

2016.10.19

Állatorvos

Kedves Gazdi! Több minden lehet, daganat,bursitis, könyök bursa cystás elfajulás stb. Mindenképpen mintavétel javasolt, amihez első körben nem feltétlenül kell bódítás. A bódítás során igen, sajnos kockázatot jelent az állat kora és a görcsei is, de megfelelő szerekkel elbódítható. Én azonban azt javasolnám, hogy ha bódításra kerül a sor mindenképpen rendelői körülmények közt végezzék, mert ott van lehetőség infúzió adására, oxigénre stb, ha szükséges.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem