Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr / Nő !
Van egy 1 éves fiú kaukázusi nagytermetű kutyám, kertes házban lakom, kiszoktam vinni sétálni az utcára. Eléggé húz, alig bírok vele.
Ha kimegyek hozzá a kertbe állandóan felugrál rám, harapdál, de nem erősen, szerintem játszani akar velem úgy, mintha a játszótársa lennék, csupa karmolás vagyok. A szomszéd felőli oldalon ásott egy nagy lyukat és átment, aminek a szomszéd nem örült, sőt 1x már kiengedte az utcára, ahelyett, hogy szólt volna nekem, hogy nála a kutya.
Szoktam főzni neki pl. csirkefarhátot rizzsel, de azt szeretném megkérdezni van-e olyan eledel, ami minden szükségét kielégíti, hogy ne kelljen főznöm.
üdv. Ági

2014.06.25

Állatorvos

Szerintem nagyon hasznos lenne egy kutyaiskola. Az iskolában nem csak a kutya tanul, hanem Ön is elsajátíthatná, hogy hogyan legyen egy ekkora kutya vezetője. Minden kutyánál nagyon fontos, hogy a gazda kézben tudja tartani, de egy ilyen nagy termetű kan kutya esetében még akár veszélyes is lehet, ha nem tisztázzák a viszonyokat. Soha nem engedhetjük meg a kutyának, hogy olyan módon játsszon, ami fájdalmat okoz. Ha a kutya ráébred az erejére, akkor akár erősebben is harapdálhat, esetleg feldöntheti Önt. Ha a kutya nem tartja Önt egyértelműen a rangsorban felette állónak, akkor előfordulhat, hogy morogni is fog , ha valami nem tetszik neki, esetleg odakap, hiszen már nem kölyök.

Ha nagytestű kutyáknak való teljes értékű tápot vesz, akkor abban minden megtalálható, amire a kutyának szüksége van. Többféle árkategóriában léteznek ilyen tápok. Szerintem a legjobb az lenne, ha bemenne egy üzletbe, ahol az eladók segítségével ki tudná választani a megfelelő tápot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem