EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr! 13-éves cicámnak idő közönként fül gyulladása szokott lenni, amire eddig a GARASONE fül cseppet használtunk ami bevált , sajnos az most ki ment a forgalomból és helyette az állatorvos a TOBRADEX szem cseppet irta fel . Szeretném tudni hogy valóban lehet e a fülébe csepegtetni ebből a cseppből,. Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel Simon Györgyné.

2014.01.09

Állatorvos
Nyugodtan csepegtethet szemcseppet a cica fülébe. A szemcseppek a fülcseppeknél még finomabb, még tisztább készítmények. Fülcseppet nem lehet szembe cseppenteni, de fordítva igen. Léteznek kifejezetten állatgyógyászati célra gyártott fülcseppek is, érdemes azokat is használni (pl.: Surolan, Otomax, Dexoryl, Aurizon stb.). Ha visszatérő a probléma, akkor hasznos lehet egy mintavétel a hallójáratból mikrobiológiai vizsgálat céljára, így a kórokozó érzékenységének ismeretében lehet célzottan kezelni azt.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem