Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! 13 hónapos kb. 50-60 kg-os moszkvai őrkutya kölyök részére milyen (nem túl drága) tápot tartanának jó megoldásnak? Üdvözlettel.

2011.10.30

Állatorvos
Mindenképpen nagytestű kölykök részére gyártott tápot vegyen. Kölyökkorban nagyon fontos, hogy jó minőségű tápot egyenek. Sajnos a jó minőségű eledelek drágák, talán a Happy dog, Purina ProPlan, Acana tápok kicsit kedvezőbb árfekvésűek. Sajnos nem vagyok tisztában az összes kutyatáp árával, ezért azt javaslom, hogy nézze meg a prémium tápok összetevőinek arányait és viszonyítson ahhoz más tápokat. Érdeklődhet esetleg tenyésztőknél is, hogy nekik melyik táp vált be ennél a fajtánál, vagy más hasonló alkatú kutyafajtánál.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem