Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Ur! A kutyám nyaka kisebesedett a scalibor kullancs- és szúnyogírtó nyakövtől.Most ultrahangos kullancs-és szúnyog, ill. bolhariasztót kapott. Kérdésem az, hogy hallottam fürdetőről is és hallottam cseppekről is. Megvenném neki ha hatásos, mert nem szeretném a megfertőződne kullancs és szúnyog és egyéb paraziták által terjesztett betegséggel. véleményem szerint fő a megelőzés. és ha tartoma kiskutyámat akkor felelős vagyok érte.Kéremválaszát. Email.címemisvan: kosamargit@citromail.hu Köszönettel: Kósa Margit. várom válaszát és még kérném hol lehetne beszerezni az Ön általjavasolt szereket

2014.07.01

Állatorvos

Sajnos ilyen érzékenység bármilyen készítménnyel szemben kialakulhat. Fontos, hogy ne olyan szerrel próbálkozzon, amelyiknek hatóanyagai között szerepel az (deltametrin), amit a Scalibor tartalmaz. Ilyenek például a Prac-tic cseppek és a Frontline csepp és spray. Ha ellátogat egy állatorvoshoz vagy állatpatikába és elmondja a problémáját, akkor ott tud vásárolni olyan készítményt, amelynek más a hatóanyaga. Sajnos egy olyan készítménynél, amit még nem próbált, mindig előfordulhat, hogy túlérzékenységi reakciót okoz.

Vissza a kérdésekhez