Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Úrnő/!

Egy 9,7 kg -os fehér havanesse kutyus került hozzám. Már kétszer talált a kozmetikus bolhát a kutyámban,pedig volt bolhairtó csepp rajta.Kérem szíveskedjék tanácsot adni,hogy melyik termék a legkedvezőbb.A kutyáktól nem akarom eltiltani hisz igényli a társaságot.
Köszönöm tanácsát.

Üdvözlettel Ildikó

2014.07.14

Állatorvos

Nincsen egy olyan készítmény ami a legjobbnak számít. Felsorolok néhány jól bevált cseppet: Vectra3D, Advantix, Duowin, Frontline Combo és nyakörvet: Kiltix, Foresto.Nagyon fontos a környezet bolhairtása is, mert egyébként mindig visszafertőződik az állat. A bolhapeték és lárvák a környezetben vannak és sokszor a kifejlett bolhák sem az állaton tartózkodnak. Mindent alaposan ki kell porszívózni, alaposan fel kell mosni az eldugott helyeket is. Ahol lehetséges, használjon környezeti bolhairtó sprayt ( pl.: Insecticid 2000).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem