Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez
  • Tisztelt Doktor Úr /Nő!

Lány kutyusom pérája ahogy kicsit elhúzom a tövénél olyan mintha gombás lenne. Néha kicsit fekete pöttyös is. Mutattam már orvosnak, de nagyon nehezen engedi megnézni, ő sem látta jól szerintem, mert soha nem kapunk rá semmit. Magamtól körömvirág teával szoktam lemosni, de nem igen használ. Gondolom, jobban leggugolhat, és sokszor földes lesz. Mit tehetnék, kenhetnék, borogathatnám, hogy elmúljon. Néha hátra is kap, mintha megcsípné ott valami, de az nem lehet, (bolha stb.) mert tiszta, rendezett kutyus. Köszönettel. Gabriella

2017.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi! A kutyusok tisztán tudják tartani magukat. Ha Ön a kutyus számára “büdös” krémmel, borogatással kenegeti a péráját, akkor lehetséges, hogy egy idő után abbahagyja a tisztogatást. Javaslom hagyja a kutyus péráját, hogy a kutyus maga tisztogassa. A kutyusnak az egy érzékeny terület, érthető, hogy nem szereti, ha bántják.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem