Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!
Gyerekkoromba voltak macskáim és semmi allergia nem jelentkezett nálam. De miután beköltöztünk a városba és nem érintkeztem macskákkal igy idöröl idöre kialakult az allergia. (Orrfolyás,szemviszketés,bör irritázió) Lehetséges és tényleg igaz az hogy ha tartanák újra macskát akkor kilehet gyógyulni az allergiábol? Hallodtam már hogy allergia ellen allergiával kell kezelni. Vagy csak egy mende monda?

2017.05.15

Állatorvos

Kedves Gazdi! Ha Ön allergiás a cicaszőrre, nem javaslom a macskatartást. Nagy a valószínűsége, hogy a tünetei súlyosbodnának. Javaslom a bizonyosság végett végeztessen allergiavizsgálatot és ha valóban allergiás a cica által termelt fehérjékre, akkor ne tartson cicát vagy próbálkozzon “hypoallergén” macskafajtával.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem