EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Doktornő! van egy hét hetes kis Shih-Tzu kan kiskutyánk. Öt hetesen lett elhozva a tenyésztőtől, mivel az anyukájának elapadt a teje. Két hétig nagyon szépen evett ivott magától, nagyon játékos. A mai napon arra lettem figyelmes, hogy evés , ivás után a kiskutya oda megy valamihez és elkezdi szopikázni és befeszíti előre a két első lábát a szája nyitva van és nyitott szájjal csak tátog ,mintha be lenne meredve! Az állat orvos, akitől megkapta a parvo vírus elleni injekciót, Sanos szabadságon van, nem tudom elérni telefononFelvettem kétségbe esésembe simogatás közben a telefonommal videóra, sajnos nem tudom elküldeni önnek, mivel ezen az oldalon nincs rá lehetőség. Előre megköszönöm a választ.

2017.06.23

Állatorvos
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem