Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
11 éves westie kiskutyám van 10 éves koráig nem volt semmi gondunk nagyon aktív kutyus volt napi 5-6 vagy annál is többet kint voltunk a szabadba vadászott rohangált . Január óta nagyon sokat ivott (napi 1,5 l) kivizsgáltattam vérképet csináltak neki ultra-hangozták de minden jó lett.Antidiuretikus hormon hiányt állapítottak meg nála és MInirin nevű gyógyszert szed 2*1,5, valamelyest csökkent a vízivása 7-8 dl 24 óra alatt és az is inkább éjszaka előfordult hogy bepisilt, vagy éjszaka is többször le kellett menni. Sajnos nagyon letört és nem szeret sétálni most már legtöbbször 10-15 perc után már elfárad és lefekszik , otthon is aktív volt mindig most már csak folyamatosan alszik. Ízületeire artro Strong vagy arthromed-et folyamatosan szed, az ízületei is fájnak ahogy megfigyeltem mert akár csak egy kis padka vagy valami van előtte ha tudja inkább kikerüli ha nem akkor néz rám hogy segítsek neki átjutni rajta. Január óta már számtalanszor voltam orvosnál de most már nagyon tanácstalan vagyok hogy mit csináljak hogy kellemesebbé tegyem az életét mit adjak neki, vagy mit ne adjak neki? Nagyon köszönöm előre is válaszát.
Üdvözlettel: Könczöl Adél

2017.07.12

Állatorvos

Vigye el a kutyát egy teljes belgyógyászati kivizsgálásra, hogy kiderüljön a gyengeség oka (szív eredetű, egyéb hormonális probléma, jelentős ízületi fájdalom…). Vizsgálat nélkül nehéz ebben a kérdésben állást foglalni, főleg úgy, hogy nem írta, hogy január óta milyen vizsgálatok voltak, mit állapítottak meg…

Vissza a kérdésekhez