Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr/hölgy!

Cicám kb. 4 éves ivartalanított, oltott féregtelenített cica. Rettenetesen hullik a szőre és elég vékony. Az orvos szerint nincs baja, de eddig nem volt ennyire sovány és a szőre is kb. fél éve hullik ennyire. A cica nem jár ki, más állattal nem érintkezik. Egyébként jó kedélyű, játékos, kedves cica. Amit eszik: macskaeledel (inkább prémium fajták), tonhal, csirkemáj. Az utóbbi időben a kolbász-szerű jutalomfalatot rendre kihányja. Elképzelhető, hogy allergiás valamire?

Köszönöm a választ.
Üdv.

2017.07.12

Állatorvos

Szerintem adjon a cicának szőrgombócoldó pasztát most legalább egy héten át minden nap, majd hetente egyszer megelőzésként. A jutalomfalatot ne adja a cicának, ha kihányja. Csak prémium eledelt adjon a macskának, abból is csak egyfélét. A tonhalat és csirkemájat is hagyja el. Figyelje meg mi történik. Ha továbbra is hány, akkor érdemes lenne egy laborvizsgálatot csinálni.

Vissza a kérdésekhez