Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Lányom 1,5 honapja külföldre utazott hosszú időre . Azóta az itt maradt cicája nem használja az almát. Padlóra falra és az agyunkba pisil, kakilni a kádba, mikro mosógép ágyamba és a saját száraz eledeles taljaba szokott. Pokol az életünk nem tudom mi a megoldás! Kérem segítsen válaszával. Az üzletekben vásároltam Vetiquot serena-új nyugtató cseppeket de ez sem megoldás. Köszönöm Bálint Edina balintedinakarin@gmail.com

2017.07.13

Állatorvos

Vigyék a cicát orvoshoz és zárják ki a betegségeket. Fontos lenne  egy vizeletvizsgálat és egy vérvizsgálat. Ha ezek negatívak, akkor az okok valószínűleg lelki eredetűek… Próbáljanak meg feromon tartalmú készítményeket (Feliway) alkalmazni és próbálják meg úgy alakítani a cica életét, ahogy az akkor zajlott, amikor még a gazdája itthon volt. A változás a macskáknál komoly stersszt okoz és arra sok cica a szobatisztaság elvesztésével válaszol.

Vissza a kérdésekhez