Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
8 hónapos Bishon Havanese kan kutyánk ma reggel hányt. Tegnap este egy születésnap keretein belül kint tartózkodott az udvaron és kapott egy velős csontot amit rágcsált de végül elvettük tőle. A hányásban megtaláltuk a darabokat. Elég sokat kunyerált a vendégektől akik nyilván adtak is neki a főtt ételből. A kutya egyébként aktív, játékos, nem láttuk levertségnek a jelét. Orra nedves, hideg. Legetséges hogy elrontotta a gyomrát vagy valami komolyabb problémára gondoljunk? Előre is köszönöm!

2017.07.18

Állatorvos

Valószínűleg a szokatlan ételek okozták a problémát. Vendégségben lehetőleg meg kell tiltani, hogy össze-vissza etessék a kutyát. Tudom, hogy ez nehéz dolog…. A csontszilánkok pedig irritálhatják a kölyök gyomrát. Ilyen fiatal és érzékeny kölyöknek az még nem való. Ha nem hány többet, normális a bélsara, aktív, játékos, jókedvű, akkor nincsen baj. Ha továbbra is vannak tünetek, esetleg csak heti 1-2 alkalommal hány, akkor mindenképpen vigyék orvoshoz.

Vissza a kérdésekhez