Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor (úrnő)

2 év körüli cicám allergiás betegségére szteroidot szed-napi negyed-fél Prednisolont.Többször megnyugtattak hogy ő fiatal-és ez kis mennyiség ezért ne féljek nem lesz a szteroid szedés miatt baja. De félek a veséje és a mája miatt,-szeretnék adni valami neki olyan receptnélküli szert..ami segíthet ezt megelőzni vagy a már meglévő károsodást javítani.Próbáltam utána olvasni de nem sokra jutottam. Mit tanácsol mit adhatnék neki ? Továbbá kérdezném a véleményét a BiogenicPetVitality-ről..és a BP Cleanser máj-és vese tisztító oldatról. Nagyon köszönöm a türelmét-és válaszát

2017.10.11

Állatorvos

A folyamatos szteroid kezelés valóban nem jó, ha rövidebb időszakokban van erre csak szükség, akkor nincsenek hosszútávú következményei. Mivel a cica még fiatal és az allergia pedig egész életén át végigkísérheti, ezért szerintem jó lenne kideríteni, hogy mi okozhatja a túlérzékenységi reakciót. Van valami amire gyanakszik az orvosuk? Milyen vizsgálatok történtek eddig? Diétázik a cica? Milyen tünetei vannak? A szteroid hatékony vagy csak kis javulást eredményez? Vannak gyomor és bélrendszeri tünetek is?

A Biogenic Pet Vitality egy jó készítmény, ráadásul szteroidos kezelés mellé is javasolják, jó készítmény még például a Hepato Support, Béres Minera cseppek macskáknak.

Vissza a kérdésekhez