Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy Ön esetleg milyen nedves eledelt tudna javasolni. Van egy 18 éves szibériai ivartalanított kanúr cicánk, 10 évesen fogadtuk örökbe, nyilván eleinte jó húsban volt, de mára már 2 kiló körül van. Öregszik és megy össze ami természetes, de egészségügyileg teljesen rendben van. Viszont száraztápot már nem nagyon eszik mert nem rág csak nyel amit végül mindig kihány. Nedves eledelbe az Aldis Shah eledelt vesszük neki és eddig csak ez maradt benne vagy ritkán a Rossmanos Winston-t, ezek benne maradnak, viszont nem ártana egy kicsit híznia és szeretnénk kipróbálni neki új nedves eledelt, ami nem éppen a legdrágább. A legtöbb gyomorkímélő táp az fogyókúrás, de a cél az lenne ha tudna hízni kicsit és ne hányjon.

Tudna segíteni?

Tisztelettel:

Unyatinszki Enikő

2017.10.23

Állatorvos

Állatorvosi vizsgálatok is alátámasztják, hogy a cicának nincsen szervi baja, ami a hányást és súlyvesztést okozza? A 12 év feletti macskák hajlamosak arra, hogy lefogyjanak. Vannak tápok, amelyek kifejezetten ennek a korosztálynak készülnek (pl.: Royal Canin Ageing 12+, Select Gold Ageing). Meg lehet próbálkozni a száraztáp beáztatásával.

Vissza a kérdésekhez