Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Szeretném a véleményét, tanácsát kérni 8 éves shi-tzu szuka kutyusommal kapcsolatban! 3 hete, kezdődő méhgyulladás miatt ivartalanították őt, ami után elég sokat pihent. 10nap múlva a doktornő ránézésre mindent rendben talált és kiszedte a varratokat. Viszont a kutyus kb egy hete újra vérzik, enyhe inkább nyákos vérzésről van szó viszont ha eltávolították a méhét elvileg nem szabadna hogy kicsit is vérezzen úgy gondolom.? A műtét óta viselkedése nem változott ételt ugyanazt kapja viszont azóta már többször volt hogy a kelleténél hígabb volt a széklete is. Holnap konzultálok a műtétet végző orvossal is, de mindenképp szeretném kikérni más orvos véleményét is. Köszönöm

2017.11.12

Állatorvos

Vizsgálat nélkül úgy gondolom, hogy ebben a kérdésben nem lehet teljesértékű véleményt mondani. Tisztázni kell a vérzés eredetét. Biztosan a hüvelyből származik? Ha igen, akkor meg kell vizsgálni a hüvely nyálkahártyát és ellenőrizni kell a méhcsonk állapotát, ki kell zárni a húgyúti betegségeket.

Vissza a kérdésekhez