Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr /nő!
Egy éves fiú cicámnak pár napja hasmenése van. Korábban 10.nappal kapott féreghajtó tablettát, akkor ürítés is férget. Tegnap voltunk orvosnál, 2 injekciót kapott, egy gyulladás csökkentőt és antibiotikumot. Ezen kívül azt mondta hogy diétázzon (rizs, főtt hús) valamint kapott pribiotikum port és ferdocat tablettát amiből felet kell neki adni 6 napig. Ma reggel megint nagyon híg volt a széklete és a végén több friss vér volt. Eddig is híg volt, de nem véres. Mit jelenthet ez? Köszönöm

2017.11.14

Állatorvos

A vér vastagbél nyálkahártya gyulladására, sérülésére utal, ami parazitás fertőzöttség esetén előfordulhat. Ha a kezelés nem hatékony, akkor szükség lehet egy bélsárvizsgálatra és szájon át szedhető antibiotikumra is. Szerintem hívja fel állatorvosát, és mondja el neki, hogy mi történt, mert ő tud leginkább véleményt mondani, hiszen ő vizsgálta a cicát.

Vissza a kérdésekhez