Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

10 hónapos, nőstény, ivartalanított macskánk fél éve küzd fülatkával, kaparás, félrecsapott fül jelezte nála ezt a betegséget. Epi-otic fülmosóval, Surolannal (már 2 dobozt elfogyasztott) lett kezelve, eredménytelenül. Vettek tőle kenetet, ami atkát és gombát mutatott ki, de nem írtak neki, csak megint Surolant. Most 2 hete kapott Stronghold spot-on csepegtetőt, de egyenlőre nem látni, hogy javulna a helyzete. Állatorvosi patikában az Otomax-ot ajánlották, de a dobozra az van írva, hogy kutyák számára javasolják. Lehet-e a cica fülébe csepegtetni napi 2×1 cseppet? Nem lesz baja tőle?

Tisztelettel: Szűcsné Péntek Henrietta

2014.07.31

Állatorvos

A Stronghold el fogja pusztítani az atkákat, most már csak a másodlagos hallójárat gyulladást kell meggyógyítani. Ha nagy mennyiségű törmelékes váladék van a cica fülében, akkor szükség lesz a hallójárat több alkalommal történő átmosására is. Az Otomaxot valóban kutyák számára gyártották, de szoktuk macskák és más állatok esetében is alkalmazni. Kérdezze meg kezelő állatorvosát, hogy Ő látja-e akadályát a készítmény alkalmazásának az Önök esetében.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem