EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! 6 hónapos angol bulldog kiskutyám Flatazor puppy tápot kapott idáig. Most át szeretnénk térni junior minőségi tápra. Tanácstalan vagyok, happy dog bárányos táptól megy a hasa! Mit javasol? Köszönöm előre is! Tisztelettel: Lakovich Katalin

2017.11.14

Állatorvos

Nem minden táp válik be mindenkinek, az egyéni érzékenység sajnos nem megjósolható. Próbálkozhat bármelyik prémium kölyöktáppal. Felsorolok néhányat a teljesség igénye nélkül: Royal Canin, Hill’s, Select Gold, Purina ProPlan, Eukanuba, Britt premium, Josera…A hirtelen tápváltás önmagában is hasmenést okozhat, ezért mindenképpen 5-7 napos átmenettel adjon új eledelt. A régi táphoz kell keverni az újat és fokozatosan csökkenteni kell a régi mennyiségét, míg ezzel párhuzamosan az újét pedig növelni kell.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem