Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! 10 hónapos keverék kutyánk időnként vakarózik, és alkalmanként rágja vagy tépi a szőrét a lábán. Az állatorvosunk allergiára gyanakszik, és tápváltást javasolt. Eddig Select Gold Complete-et kapott a kutya, majd áttértünk Sensitive-re, de a tünetek, ha sokkal enyhébb formában is, de fennállnak még. Milyen táppal érdemes próbálkozni?

2017.11.18

Állatorvos

Ha enyhülnek a tünetek, akkor jó úton járnak. Ha valóban táplálékallergiáról van szó, és most a megfelelő ételt eszi, akkor is 4-6 hét kell, hogy ahhoz, hogy rendeződjenek a dolgok. Semmi mást nem ehet, csak a választott tápot és vizet ihat, nasit sem ehet. Ha javulást éreznek, akkor ne váltsanak egyelőre tápot. Mellette kaphat a kutya szőr-bőr tápláló készítményt (pl.: Dermoscent spot on). Ha nem rendeződik a kutya állapota, akkor vigye vissza orvosához. Sokféle lehetőség létezik, válasszá ki az önök számára leginkább megfelelőt.

Vissza a kérdésekhez