Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! 2 éves cicámon pár hete azt vettem észre, hogy időnként öklendezik, mintha köhögne, előrehajol közben. Soha nem volt még szőrgolyója,(szerintem most van) így hát vettem neki Whiskas Anti-Hairball szőrgolyó eltávolító falatkákat, a napi adagját mindig megkapja. Egyébként jól táplált, normál súlyú- és étvágyú, egészséges cica. Kérdésem az lenne, hogy elegendő szőrgolyó esetén ez a “kezelés”, vagy kellene valami más is? Amióta kapja minden nap, nincs panasz.
Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: egy gazdi.

2011.11.14

Állatorvos
Ha a panasz megszűnt a szőrgombócoldó kezelés hatására, akkor valószínűleg csak ez volt a tünetek hátterében. Ebben az esetben nincsen más teendő a cicával. A szőrgombócoldó készítményeket csak akkor kell napi rendszerességgel alkalmazni, amikor probléma van, megelőzésre elég a heti 2-3 alkalom.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem