Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!
Van 2éves kan Labrador kutyánk, mikor kaptuk 9 hetesen kissebb volt az egyik szeme, érezhetően rosszabbul látott. Hívtuk az orvost oltani és mutattuk neki mondata van ilyen kisebb…. De már akkor lehetett látni hogy a szemén körben barás hályog növi körbe aztán ránőlt a barnás részre szemén, egy kis lyuk maradt. Most a jó szemén kezdett el körben a fehér részen hátul is körbenőlni ez a barnás hályog valami, és gondolom ez is a barna szemszínét körbenövi és ránől mint a másiknál. Nem tudjuk mi lehet, szóltunk a másik orvosnak ,de eddig nem jött ki…. A baj hogy nem szokott hámhoz nincs sétáltatva, elég bolondos nem lehet utatzatni. Mi lehet ez, mit lehet tenni? 🙁
Válaszát előre is köszönöm!
Andi

2017.12.28

Állatorvos

Mindenképpen szemészeti szakrendelésre kellene menniük. Ez biztosan nem olyasmi amit otthon tud kezelni. A szállítás idejére nyugtatót lehet adni a kutyának. Ebben biztosan segít az állatorvos. Nagyon jó szemész szakemberek: Dr. Lévai Péter, Dr. Bárány Györgyi, Dr. Szakmáry Katalin, Dr. Fenyves Ildikó, Dr. Szűts Zsuzsa. Vegye fel a kapcsolatot valamelyikükkel.

Vissza a kérdésekhez