EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő!

Az normális ha a kutyus 2 napja nem kakál, de ugyanúgy eszik és jó kedve van? Előtte napi 2x kakált. Illetve mindent felszed a padlóról, és megeszik, mint egy porszívó. Rengetegszer találunk hosszú, összecsomósodott hajszálakat a kakájában. Az baj lehet ha valahonnan mindig szerez hajszálat és megeszi? Nem rakódik le belőle valamennyi a belében? Köszönöm előre is!

2017.12.31

Állatorvos

Két nap már hosszú idő. Az állatnak székrekedése van. Próbáljon meg olajos halat adni olajával együtt és sokat sétáltatni, mozgatni a kutyát. Ha ennek ellenére sem kakil, akkor vigye orvoshoz. Lehet, hogy beöntésre van szüksége. Az is lehet, hogy valami elakadt a belében, ami nagyon súlyos tüneteket okozhat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem